Followers

Saturday, 9 November 2013

Again adik n angah

Sekali lg adellia admitted....kali ni ngn angah sekali....berdouble2 la keje mama ni....admit sbb jngkitan paru2...atau bahasa sains nye pneumonia....mama cuma harap anak2 mama cepat baik je...x mo sakit2 dh...cian mama tgk dok spital asik kne makan ubat....kne amik darah cucuk sana sini....

Tuesday, 22 October 2013

adellia admit hari ke5

hari ni masuk hr ke-5 adellia admitted....kne cukpkn antibiotik 7hr n kne tggu result tibi pulak....cian adik..so far adik dh ok...punye la lasak smpai trcabut jarum kt tgn...dh kne cucuk blk..adoyai adik....dok baik baik la....x sggp mama nk tgk....moga adik cepat baik...rindu kt along n angah.....

Friday, 18 October 2013

jangkitan paru2....

mlm smlm adel batuk agak teruk disusuli dengan demam.....so..aku buat keputusan bwk die g hspital.....lepas subuh aku gerak ke hspital selayang..trus g emergency....punye la lme dok menunggu...smpai jugak giliran....buat checkup..amik darah...x-ray....keptusan tidak memuaskan...result darah menunjukkan sel darah putih telah melebihi tahap sepatutnye...kalau normal antara 4-11...tp result darah adel 29....tinggi sgt tu....n result x ray die pn sgt teruk....at last kne admitted....so mama redho je la....smg anak mama cepat sihat ye syg...x sggp nk tgk adel kt hspital ni...n mama pun x lalu la mengadap makan kt hspital ni...nnt mama pulak yg sakit....huhuhuhuhu.....

Tuesday, 8 October 2013

taska ummi raihana

Taska Ummi Raihana diambil sempena nama aku...husband aku yg pilih nama tu...kami mengambil keputusan yg besar utk mengambil alih taska ni....byk prosedur rupanya nak bukak taska ni....alhamdulillah step pertama dh pun selesai....skrg sedang menunggu beberapa perkara untuk diselesaikan supaya taska kami mendapat lesen dari JKM (Jabatan Kebajikan Masyarakat).....harap2 keputusan yang kami buat  kali ini membawa seribu perubahan.....

aku tau my hubby cuba mcm2 cara untuk pastikan kehidupan kami sekeluarga lebih baik...aku harap apa yg dia cuba usahakan akan berjaya suatu hari nanti....

i wish u do ur best sayang.....i alwaz behind u...

my jantung hati....

xde ape2 nk update...juz nk upload this pix....

Thursday, 4 July 2013

3rd Doter

my 3rd daughter.....16 April 2013......nk bersalin anak ke-3 kali ni pn xde masalah...sakit dr kul 9 pg...kul 12 tgh smpai hspital....n kul 2 ptg selamat bersalin...alhamdulillah...anak sihat cme suspect G6PD.....diberi nama NURIZS ADELLIA....i love my doter




Adellia 2 bulan

Siblings

Monday, 8 April 2013

Besday Along

sabtu aritu besday along yg ke-3....3 thn dh anak mama ek.....kejap je rase mse berlalu....angah lak lg 2 minggu.....n lagi 2 minggu ikutkan date aku akan deliver anak ke-3....sedar2 dh nk masuk 3 org...huhuuhu....

xde plan pe2 pn tuk besday along....nk buat besday party keadaan x mengizinkan....nnt la next year kite buat besar2an punye....sekali tuk 3 org kan.....

walau xde hadiah istimewa mama utk along...mama nk along tau yg mama sayangkan along....mama harap along akan jd anak yg solehah tuk mama n abah....dunia n akhirat....

last2 abah plan g genting highlands...jalan2 cuci mata je pun....best sebab sejuk.....